Aʻo ʻo LECUSO iā ʻoe pehea e hoʻokomo ai i ke kukui alanui Solar

ʻO ke kau ʻana i nā kukui alanui o ka lā he ala maʻalahi a maikaʻi hoʻi e hoʻonui ai i ka palekana a me ka palekana o nā wahi o waho. Eia kahi alakaʻi i kēlā me kēia ʻanuʻu e kōkua iā ʻoe e hoʻokomo i kāu mau kukui alanui lā.

KaʻAnuʻu 1: E hoʻoholo i ka wahi E koho i kahi e lawa ai ka lā i ka lā e hōʻoia i ka hiki i nā panela lā ke hoʻohua i ka ikehu e hiki ai ke hoʻomālamalama i nā kukui i ka pō. E hōʻoia i ka maʻalahi o ka wahi no ka mālama ʻana.

KaʻAnuʻu 2:E koho i ka lako pono E koho i na kukui alanui o ka la a me na mea e pono ai, me ka noonoo ana i na mea e like me ka nui o ka wahi e kukui ia ai, ka pae o ke kukui e pono ai, a me ka nani i makemakeia.

KaʻAnuʻu 3: E hoʻouka i nā paneli lā E hoʻonoho i nā panela lā ma kahi wahi e paʻa pono ai i ka lepo a i ʻole kahi hale paʻa. Pono nā paneli e kū i ka lā e hoʻonui i ko lākou hiki ke hoʻoulu i ka ikehu.

KaʻAnuʻu 4: E hoʻouka i ka pākaukau E hoʻokomo i ka pila ma kahi maloʻo a paʻa, ʻoi aku ka maikaʻi ma kahi kokoke i nā panela lā. E hoʻohui i ka pākaukau i nā panela lā a hōʻoia i ka hoʻouka pono ʻia.

pehea e hoʻokomo ai i ke kukui alanui lā

KaʻAnuʻu 5:Hoʻohui i nā kukui E hoʻohui i nā kukui i ka pākaukau, e hōʻoia i ka hoʻopaʻa paʻa ʻia ʻana o nā uwea āpau a pale ʻia mai nā kumu.

KaʻAnuʻu 6: E hoʻouka i nā pou kukui E hoʻonohonoho i nā pou kukui ma kahi i makemake ʻia, e hoʻopaʻa pono i ka lepo. E hoʻohui i nā kukui i nā pou, e hōʻoia i ka paʻa pono ʻana a hoʻopaʻa ʻia.

KaʻAnuʻu 7: Program the lights Program i nā kukui e ho'ā 'akomi i ka wā e napo'o ai ka lā a e pio i ka wā e puka mai ai ka lā. Hiki ke hana maʻamau i kēia me ka hoʻohana ʻana i kahi manawa i kūkulu ʻia a i ʻole kahi mea hoʻokele kaʻawale.

KaʻAnuʻu 8:E ho'āʻo i nā kukui E hoʻā i nā kukui a nānā i ka hana pono ʻana, e hana ana i nā hoʻololi pono e like me ka mea e pono ai.

KaʻAnuʻu 9: E mālama i ka ʻōnaehana E nānā mau i ka ʻōnaehana no ka hōʻoia ʻana e hana pololei ana a hana i nā hoʻoponopono a i ʻole nā ​​​​mea pani e pono ai. E hoʻomaʻemaʻe i nā panela e mālama i ko lākou hiki ke hoʻoulu i ka ikehu.

Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻanuʻu, hiki iā ʻoe ke hoʻokomo i kāu mau kukui alanui solar ponoʻī a hauʻoli i nā pōmaikaʻi o kahi hopena kukui hoʻomau a haʻahaʻa no kāu mau wahi waho.

'Ōlelo Aʻo: Ma mua o ka hoʻokomo ʻana i nā kukui alanui o ka lā, pono e nānā a hoʻokō i nā lula a me nā koi kūloko, me ka loaʻa ʻana o nā ʻae kūpono a me ka hōʻoia ʻana i ka hoʻokomo ʻana i nā kūlana palekana āpau.

Ke kau ʻanakukui alanui lā He kaʻina hana maʻalahi, a hiki ke hoʻopau ʻia e kekahi me ka ʻike uila kumu a me kekahi mau akamai DIY. Me nā lako kūpono a me ke ahonui, hiki iā ʻoe ke hoʻololi maʻalahi i kou mau wahi waho i mau wahi mālamalama, palekana, a paʻa.


Ka manawa hoʻouna: Feb-09-2023